Sain ihania kankaita postin mukana Japanista asti alkuviikosta ja hetihän niistä piti jotakin saada tehdä. Tytöt kinusivat itselleen pussukat Hello Kitty-kankaasta.

Molemmat sitten saivat pussukkansa pikkutavaroillensa. Tyytyväisiä olivat. =)

Itsellekin piti jotakin saada ja joskus olen törmännyt netissä kankaasta ommeltuihin lompakoihin. Sellaiseen piti sitten alkaa miettiä kaavoja ja yllättävän hyvä lopulta tulikin. Kaksin kappalein niitä sitten valmistuikin. Vielä en tiedä kumman otan käyttöön. Tytön (8v) mielestä aikuiset ei voi käyttää maatuska-lompakkoa, mutta taisi olla oma lehmä hänellä ojassa, kun itselleen sen olisi halunnut. :D

Sisälle tein korteille vielä ylimääräisen "lipareen", kun niitä tuntuu olevan nykyään niin paljon lompakossa.

Tässä vielä se eka versio. En uskaltanut heti ruveta pilkkomaan tuota maatuskakangasta, vaan tein ensin kokeiluversion toisesta kankaasta.

Täytyy kyllä kehua tuota omaa ompelukonetta! On kyllä ihme kone. Ei yhtään nikotellut missään vaiheessa, vaikka tuossa maatuska-lompakossakin oli kankaita moooonta kerrosta viimeisessä saumassa ja vielä tuplatukikankaat päälisessä ja vuorissa!

Mitäpä sitä seuraavaksi sitten ompelisi? Ehdotuksia? :D

No onneksi lähipäivinä pitäisi tulla kukkarokehyslähetys ja pääsen taas niitä tekemään. Ihmeesti noilla kukkaroilla on menekkiä, kun 80kpl olen tehnyt ja muutama enää on jäljellä. Mutta ei se mitään, mukava niitä on tehdä!

ammiina