Eskarilaisen kaapista löytyi isosiskon vanhat Hello Kitty-farkut. Olivat malliltaan aika leveät ja siksipä turhaa tilaa viemässä. Ennen kokoa 122cm, nyt mekkona 80cm.

Takataskun leikkasin irti ja tikkasin kiinni eteen. Ihan kiva mekko tuli ja helposti. Tein tuommoisen helpon version, nauhat sidotaan vain olkapäille. Ja vaikka eilen vähän epäilin, niin kolmasluokkalainen innostui hameestaan niin, että halusi laittaa sen heti tänään kouluun. Kiva niin.  Lisääkin farkkuja löytyisi tyhjän panttina.. hmm..

 

Neuloin tässä yksi ilta pienimmälle uuden hatun. Halla-hatun nimellä löytyy netistä. Lankana Tempo ja puikot tais olla 4mm, jos en väärin muista. Tuli just sopiva, mutta herää kysymys, et miksi tein noin paksun hatun tälle kuumakallelle, joka ei koko talvena ole pitänyt kypärälakkia ja syysmyssyä paksumpaa päässään. Silti on monesti pää ihan märkänä ulkoilun ja autoreissujen jälkeen.

Neiti on nykyään melkoinen touhuaja ja kuvien ottaminen on välillä vähän haasteellista.

 

Lopuksi vielä kuva vanhimman tytön (sen kolmasluokkalaisen) ompeluista.

Ompeli yks ilta itselleen kissan ja otti seuraavana päivänä kouluun mukaan. Useampi kaveri oli toivonut itselleen samanlaista aikoen jopa maksaa vähän. Eilisillan neiti vietti sitten ompeluhuoneessa ja teki kaksi kissaa lisää, ihan itse.  Pitääkin antaa nyt ommella, kun kerta innostusta löytyy. (toinen kone ei kyllä olis pahitteeksi, kun meinaa nuo innostuksenpuuskat mennä päällekäin äidin kanssa.. )