Alkuviikosta törmäsin parissa blogissa Amy Butlerin Weekenderiin. Laukku ei antanut rauhaa, vaan huomasin googlettelevani kuvia laukuista jatkuvasti. Kaavaa en tähän hätään saanut mistään nopeasti tilattua, joten päätin kaavoittaa laukun itse. Ja nyt täytyy sanoa, että tuli parempi, kuin uskalsin toivoakaan! Yleensä kun se lopputulos ei aina vastaa niitä kuvitelmia.

Kangas (Marimekon) löytyi omista varastoista. Tuplatukikankailla sain tarpeeksi jämäkän, että pysyy muodossaan suunnilleen.

Luin "kauhukokemuksia" laukun ompelusta monista blogeista, mutta yllätyin positiivisesti. Tuo mun rakas ompelukoneeni on kyllä ihmeellinen! Ei temppuillut missään vaiheessa, ei edes yhden tikin vertaa, vaikka välillä paksuutta oli niin paljon, kuin paininjalan alle vain mahtuu. (4x markiisikangas, 2x vuorikangas, terenauha ja 8x tukikangas näin äkkiseltään laskettuna).

Tykkään! Jatkoa seuraa todennäköisesti. Esikoinen tilasikin itselleen jo laukun vähän pienempänä.

 

Nakkaanpa vielä kuvan eskarilaisen hupparista, jonka ompelin jo kuukausi sitten. On pitänyt siitä asti tuota tosi paljon, pyykistä suoraan päälle -tyylillä. :) Kiva etä tuli mieluinen.