Pitihän se minunkin kokeilla aplikointia, kun niin monessa blogissa törmää toinen toistaan ihanimpiin luomuksiin. Tämä nyt oli tällainen yksinkertainen kokeilu, mutta yllättävän kiva tuli.

5v neidille paita. Kankaat kaivoin ompeluhuoneen kätköistä. Paitakangas trikoota ja omppuaplikaatio velouria. Luulenpa, että tämä ei ole todellakaan viimeinen kerta, kun teen aplikointeja. Niin mukavaa tuo oli, joskin aikaavievää.. :)

Aamulla ompelin lisäksi itselleni paidan/topin mallia "pallomaha". :D

Tähänkin löytyi kangas omista varastoista ja kangas riittikin juuri ja juuri tähän. Kaava Ottobren naisten nrosta (pitää tarkistaa myöhemmin, et mikä lehti oli..) ja ohjeesta poiketen en laittanut hihoja. Eipä olisi kangas niihin riittänytkään. Äitiysvaatteita pitääkin ommella lisää, vaikka toisaalta eipä tässä enää niin pitkästi ole vauvan syntymään, että aika vähilläkin pärjää.. :)

Ja niinkuin vähän epäilinkin, aplikointi vie mennessään. Neidille piti vielä hametta ruveta tekemään omppupaidan kaveriksi. Jäi vähän kesken, kun tähän aikaan lauantai-illasta ei valitettavasti saa resoria mistään, että olisi vyötärökaitaleen siitä tehnyt. Eikä tarpeeksi leveää kuminauhaakaan löytynyt varastoista. No, maanantaina sitten kangaskauppaan varastoja täydentämään.