Jospa riittäisi nämä isot joulumyyntiin itselle ja jälleenmyyjille. Muutama kymmenen on kyllä vielä ommeltuna tuolla valmiina oottamassa kehyksiä, ettei pitäisi pula tulla näistä.

Pieniä on vähemmän valmiina, leikattuna kyllä reilu parisataa. Siinä onkin urakkaa pariksi seuraavaksi viikoksi. Näiden parissa onkin lokakuu mennyt.

Kolme tuplakehystä oli jemmassa ja eilen illalla kokeilin kehittää kaavaa niihin. Tuli kivoja! Näitä kehyksiä pitääkin tilata lisää hetimiten.

Tämän nappasinkin heti itselle käyttöön. Toiseen osastoon menee näppärästi nippu kortteja ja toiseen sitten rahat. Tykkään!

 

Sitten lopuksi vielä kuva parista isosta kukkarosta. Näissä kehys on 16cm leveä. Vähän eri mallia välillä. Näitäkin kehyksiä on muutama kymmenen tuolla jemmassa, että jos ehtisin tehdä joulumyyntiin itselle muutamia. Vähän taidan vielä kaavaa muuttaa, et jos sais kynäkoteloksi sopivan sitten..

 

Mietinnässä on, että miten toteuttaisin myynnin netin kautta. Taitomaahan olen laittanut välillä myyntiin ja välillä on ollut täällä blogissakin. Noista kuitenkin menee paljon suoraan jälleenmyyjille, mutta jos osan jemmaisi itselle. Toisen bloginkin perustaminen on ollut mielessä pelkästään myytäviä varten. Aika vaan on rajallista, kun lasten ehdoilla näitä teen ja kuvaaminen ja nettiin näpytteleminenkin vie oman aikansa.